Новости

Луѓето кои вежбаат се задоволни од својот изглед, имаат повеќе самодоверба и се попродуктивни: Личен тренер Рената Младеновска за Женски магазин

Физичката активност е половина здравје. Луѓето кои се физички активни се поздрави, но и изгледаат подобро. Вежбачите уживаат во активноста,

Дознај повеќе...
ВТОР НАТПРЕВАР НА ЕВРОПСКО ПАНДЕВ И ЕЛМАС ЗА ФИЗИОТЕРАПЕВТИТЕ НА „АЏИБАДЕМ СИСТИНА“: ТИЕ СЕ НАЈВАЖНА АЛКА

Неколку часа пред вториот натпревар на Македонската репрезентација на Европското првенство, македонските фудбалери интензивно се подготвуваат. Ова е клучен натпревар

Дознај повеќе...