Функционални вежби

ТРЕНЕРИ

Датум на раѓање: 29.1.1981

КОСТА СПАСОВСКИ

МЕНАЏЕР
Образование:
 • 2012- Факултет за физичка култура, стекнато звање професор по физичко и здравствено образование
Сертификати:
 • Сертифициран TRX инструктор, TRX STC L1, TRX FTC L2,
 • Сертификат за функционални тренинзи FTC 1 (Perform better Europe)
 • Сертификат за нутриција и фитнес нутриција (PN1)
 • ISSA Strength and conditioning trainer
Работно искуство:
 • 2021-денес менаџер
 • 2019- денес фриленс персонален тренер
 • 2018-2019 фитнес менаџер во Synergy Fitness&SPA, фитнес тим менаџер & супервизор
 • 2016-2018 фриленс персонален тренер во Dubai, UAE
 • 2015- Aduba Fitness Center Abu Dhabi, менаџер на тимот за фитнес
 • 2014-2015 Фитнес-центар Tribe Fit Dubai Marina, персонален тренер
 • 2011-2014 Сопственик на студио за персонални тренинзи „Елит фитнес студио“
 • 2010-2011 Фитнес-студио „Just fit”- Антверпен, Белгија, фриленс персонален тренер
Датум на раѓање: 24.6.1995

РЕНАТА МЛАДЕНОВСКА

Образование:
 • Дипломиран стручен забен техничар
  Универзитет „Св. Кирил и Методиј“– Стоматолошки факултет Скопје
Сертификати:
 • Член во ББФФМ Академија за лиценцирани фитнес-инструктори
 • Сертификат IFBB
 • Лиценциран МК реформер и кадилак пилатер
Работно искуство:
 • Март 2021- КБ „Аџибадем Систина“, Премиум центар за физикална рехабилитација и спорт
 • Мат пилатес инструктор и фитнес-инструктор – фитнес-центар „Фитнес станица’’ олимписки базен
 • Фитнес-инструктор (боди билдинг, функционален фитнес и групни активности) – фитнес-центар „Профитнес“- Промедика
 • 25.11.2019 – 15.04.2020 Фитнес-инструктор (функционален фитнес групни активности и индивидуални тренизи) – фитнес-центар „Синерџи“
Датум на раѓање: 12.8.1995

САШО ГОЛУБИЌ

Образование:
 • 2020- Факултет за физичко образование, спорт и здравје при Универзитет „Св. Кирил и Методиј“.
Работно искуство:
 • Март 2021- КБ „Аџибадем Систина“, Премиум центар за физикална рехабилитација и спорт
 • 2018-2020 год. кондициски тренер во Фудбалска академија ФК Вардар
 • 2019 – кондициски тренер во Центар за спортски перформанс
 • 2018-2019 год. кондициски тренер во РК Металург
Датум на раѓање: 14.4.1990

МАРИО ЧУЧУРСКИ

Образование:
 1. Октомври 2009- Дипломиран наставник по физичко образование и тренер по фудбал, Национална спортска академија „Васил Левски“, Софија,
Сертификати:
 • мај 2015 – септември 2015 Сертификат ISSA, Меѓународна асоцијација за спортски науки, Дубаи (ОАЕ)
 • јуни 2020 – денес , сертификат за специјалист по фитнес-исхрана
Работно искуство:
 • март 2021- КБ „Аџибадем Систина“, Премиум центар за физикална рехабилитација и спорт
 • мај 2018 – 2021 година – Личен фитнес-тренер „Синерџи фитнес центар“, Скопје
 • мај 2016 – јули 2017 главен фитнес-тренер/координатор, Gerard Gym/Центар за физиотерапија, Доха
 • јуни 2014 – ноември 2014 личен фитнес-тренер, фитнес-клуб – „Терминатор“, Скопје
 • февруари 2014 – јуни 2014 фитнес-инструктор/личен тренер, Capitol Fitness & Crossfit, Скопје
 • септември 2013 – јануари 2014 личен фитнес-тренер, фитнес-центар – „Будо“, Скопје
 • јуни 2006 – август 2009- фудбалски тренер, Отворени забавни фудбалски школи „ФК Малеш“, Берово