Новости

ВТОР НАТПРЕВАР НА ЕВРОПСКО ПАНДЕВ И ЕЛМАС ЗА ФИЗИОТЕРАПЕВТИТЕ НА „АЏИБАДЕМ СИСТИНА“: ТИЕ СЕ НАЈВАЖНА АЛКА

Неколку часа пред вториот натпревар на Македонската репрезентација на Европското првенство, македонските фудбалери интензивно се подготвуваат. Ова е клучен натпревар

Дознај повеќе...
ПАНДЕВ, ЕЛМАС И АНГЕЛОВСКИ ВО НАЈДОБРИОТ ПРЕМИУМ ЦЕНТАР НА „АЏИБАДЕМ СИСТИНА“- ОВА Е ЕВРОПСКО

Фудбалската еуфорија кулминира пред стартот на Европското првенство, а спортскиот натпреварувачки дух во следниот период ќе ги потенцира заедништвото, гордоста

Дознај повеќе...
„Аџибадем Систина“ спонзор на Дејвис куп и на два други меѓународни тениски турнирa што се одржуваат во Македонија

Клиничката болница „Аџибадем Систина“ е златен спонзор на три меѓународни тениски турнири кои ги организира Тениската федерација на Македонија. Станува

Дознај повеќе...
Известување

Почитувани, Клиничката болница „Аџибадем Систина“ ве известува дека Премиум центарот за спортска рехабилитација и корективни вежби на справи кој функционира

Дознај повеќе...